• Turčija

  Turčija

  25. maj 2023 - 30. oktober 2023

  Organizator:

  Turcija

  Slikovito letovišče Alanya je obdano z dolgimi peščenimi plažami in prijetno klimo. Pot iz spodnjega dela mesta vozi skozi cel zaliv, kjer ni mogoče spregledati znane trdnjave z Rdečim stolpom (Kizi Kule) in mestnega pristana. Vsekakor ne spreglejte čudovite Kleopatrine plaže. Zahvaljujoč čistim plažam, mirni klimi in prelepi naravi je Alanya postalo eno izmed najbolj obiskanih središč v Turčiji. Zaradi živahnega nočnega življenja je iskana predvsem med mladimi.

  od 699 €

  na osebo

 • Turčija

  Turčija

  27. april 2023 - 4. november 2023

  Organizator:

  kompasturcija scaled

  Turkizna obala in pisan mozaik bogate kulturne dediščine, zvezda Vzhodnega Sredozemlja! Dežela strodavnih civilizacij, (ne)premagljivih cesarstev in dom največjih čudes sveta, predstavlja most med Evropo in Azijo. Njeno mogočno gorovje Taurus pa soustvarja najlepšo obalo Turčije, turkizno riviero, katere biser je Antalijski zaliv. S priljubljenimi obmorskimi letovišči z modernimi turističnimi objekti in z dolgimi sončnimi poletji na pesku in ob toplem morju, je prvovrsten počitniški cilj med arheološkimi znamenitostmi, miti in legendami, ljubeznivimi domačini, njihovimi imenitnimi kuharskimi recepti in pretkanimi trgovci.

  od 419 €

  na osebo

 • Turčija

  Turčija

  27. april 2023 - 7. november 2023

  Organizator:

  turcija

  Turčija je obmorska država z ozemljem tako v Evropi kot Aziji. Je zibelka all inclusive ponudbe in po njen se vrstijo mondena obmorska letovišča z urejenimi in dolgimi peščenimi plažami. V naši ponudbi lahko najdete hotele v krajih, kot so Belek (novejše letovišče z modernimi hoteli), Alanya (pestra ponudba zabave), Kemer (živahno turistično središče z mnogimi trgovinami, restavracijami, bari in plesnimi terasami) in Side (dolge peščene plaže, kvalitetni hoteli). Prepustite se razvajanju v turških kopelih, uživajte v barantanju na bazarjih, spočijte si oči na mnogih kulturnih in naravnih lepotah Turčije.

  • 7 dni + letalski prevoz + all inclusive
  • Odhodi vsak četrtek od aprila do novembra in vsak torek od junija do novembra
  • Posebej priporočamo obisk mest Alanya, Antalya in Side, ogled bombažnega gradu Pamukkale, sprostitveni obisk hammama in adrenalinske aktivnosti, kot so Jeep Safari in rafting.

  od 659 €

  na osebo

Iskanje

Zapri