• Portugalska

  Azori

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  azori First Minute

  Azori z neokrnjeno in dih jemajočo naravo so vrhunska in nepogrešljiva destinacija za ljubitelje narave, družine in (aktivne) popotnike, saj nudijo veliko možnosti za različne dejavnosti; izjemna so pohodniška doživetja, opazovanje kitov in delfinov, jadranje in potapljanje. Temperature se na otočju vseskozi gibljejo med 15°C in 25°C stopinj, zato je prav vsak mesec v letu primeren za njihov obisk.

  od 1448 €

  na osebo

 • Portugalska

  Azori - zeleni zakladi Atlantika

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  KOMPAS AZORI ZELENI ZAKLADI ATLANTIKA

  Na enem potovanju obiščite kar štiri otoke: Sao Miguel, Faial, Pico in Terceira. Naj vas očarajo vsi odtenki zelene in modre, ki jih boste videli na otokih. Sprehodite se po botaničnem vrtu Terra Nostra z več kot 600 vrstami kamelij. Poskusite imenitne okuse črnih in zelenih čajev, posebno sladkobo ananasa in »cozido« ter še in še. Raziščite Ponta Delgado, mesto, ki spominja na pomanjšano verzijo Lizbone.

  od 1499 €

  na osebo

 • Portugalska

  Brezčasna lepota Azorov v družbi Mojce Mavec

  24. marec 2024 - 31. marec 2024

  Organizator:

  KOMPAS BREZCASNA LEPOTA AZOROV V DRUZBI MOJCE MAVEC

  Uživajte v družbi novinarke in svetovne popotnice, čudovite Mojce Mavec. Na enem potovanju obiščite kar štiri otoke: Sao Miguel, Faial, Pico in Terceira. Naj vas očarajo vsi odtenki zelene in modre, ki jih boste videli na otokih. Poskusite imenitne okuse črnih in zelenih čajev, posebno sladkobo ananasa in »cozido« ter še in še. Raziščite Ponta Delgado, mesto, ki spominja na pomanjšano verzijo Lizbone.

  od 1599 €

  na osebo

 • Finska

  Dežela jezer in trikotnik ob Baltskem morju v družbi Mojce Mavec

  18. februar 2024 - 25. februar 2024

  Organizator:

  KOMPAS DEZELA JEZER IN TRIKOTNIK OB BALTSKEM MORJU

  Uživajte v družbi novinarke in svetovne popotnice, čudovite Mojce Mavec. Doživite zimsko pravljico v mestnih središčih – Helsinki, Stockholm, Talin. Spoznajte zlati finski trikotnik – Helsinki, Tampere, Turku. Naj vas navduši pogled na zasneženo pokrajino, stavbna dediščina in raznolika kultura. Obiščite finsko savno in skočite v zunanji bazen z ogrevano vodo.

  od 999 €

  na osebo

 • Egipt

  Hurgada

  18. november 2023 - 27. april 2024

  Organizator:

  hurgada

  Še pred nekaj leti miren in lagoden kraj ob Rdečem morju, je sedaj največji in najbolje obiskan na obali. Tukaj boste našli vse za prijeten oddih: od dobrih in luksuznih hotelov do toplega morja in centra s trgovinami, kavarne, restavracije, bazarje, mošeje, stari del s pristaniščem nekdanje ribiške vasice ...

  od 599 €

  na osebo

Iskanje

Zapri